+90 232 276 87 87 - 0554 964 75 81
    Doruk Ambalaj Baskılı Poşet
    Firmanıza Özel 10 Kg ve 150 Mağaza Poşeti - Hışır Market Poşeti Yapıyoruz
    Baskılı Poşet

    Baskılı Poşet Kilimli

    Baskılı Poşet Kilimli

    Minimum 10 Kilodan Başlayan Baskılı Poşet Üretiyoruz!!
    Küçük ve orta ölçekli işletmelere yönelik mağaza tipi baskılı çanta poşet imalatı yapmaktayız. Bilgisayar Satış, Teknik Servisler, Cep Telefonu Satış ve Teknik Servisler, Fotoğraf Stüdyoları, Kırtasiyeler, Giyim Mağazaları, Tuhafiyeciler, Yüncüler, Perde ve Çeyiz Mağazaları, Parfümeri, Bijuteri ve Kozmetik Mağazaları, Ayakkabı Mağazaları Öncelikli Müşterilerimiz arasında yer almaktadır. Sektör farkı gözetmeksizin Poşet ihtiyacı olan her firma için özel baskılı poşet üretmekteyiz.
    İhtiyacınızdan fazla poşet yaptırmak zorunda değilsiniz!!
    Şimdi Esnaflarımıza özel 10 kg Baskılı Mağaza poşetlerini üç günde teslim ediyoruz. Bu kampanyamızdan yararlanacak Yapı Denetimler, Hediyelik Eşyacılar, Kırtasiyeler, Dershaneler, Gsm Marketler, Tuhafiyeler, bijuteriler, Ayakkabıcılar, Parfümeriler ve daha bir çok esnaf dostumuza Baskılı Poşette büyük kolaylık getirdik bir telefon ile istemiş olduğunuz ürün özelliklerini belirtmeniz yeterli olacaktır. Gün içinde tasarımlarınızı yapıyor ve beğendiğiniz bir taslağı onayladıktan sonra baskıya gönderiyoruz MNG kargo ile kapıda Ödeme Kolaylığı ile Ürünlerinizi teslim ediyoruz.

    Baskılı Poşet Alaplı
    Baskılı Poşet Çaycuma
    Baskılı Poşet Devrek
    Baskılı Poşet Gökçebey
    Baskılı Poşet Karadeniz Ereğli
    Baskılı Poşet Kilimli
    Baskılı Poşet Kozlu
    Click to rate this post!
    [Total: 1 Average: 5]
    22 Aralık 2021
    50 kez görüntülendi

    ZİYARETÇİ YORUMLARI

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

    BİR YORUM YAZIN

    Open chat
    1
    Scan the code
    Merhaba Size Nasıl Yardımcı Olabilirim
    Call Now Button Toplist Siteleri Toplist Siteleri Siteni Ekle Toplist Siteleri Site Ekle Toplist Sitesi Toplist Sayfası Toplist Siteleri Sohbet Link Ekle Toplist Siteleri Site Ekle Toplist Toplist Sayfası Kaliteli Toplist Bedava Toplist Toplist Siteleri Url Ekle Toplist En iyi Toplist Bedava Toplist Toplist Siteleri Toplist Ekle Toplist Toplist Siteleri Toplist Ekle Link Ekle Toplist Sitesi Dizin Sitesi Link Ekleme Sitesi Toplist Ekleme Toplist Dizin Ekle Dizin Toplist Toplist Dizin Kaliteli Dizin Backlink Ekle Dizin Toplist Toplist Ekle Url Ekle Toplist Sayfası Toplist Sitesi Dizin Ekle Link Ekle Link Ekle Dizin Ekle Dizin Ekle Toplist Ekle Link Ekle Toplist Ekle Toplist Toplist Sitesi Toplist